Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Slug Tactics

Metal Slug Tactics slippes på Switch i 2022

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Metal Slug-fansen fikk seg en gledelig overraskelse på E3-messen da Leikir og Dotemu avslørte et mer strategi- og roguelike-fokusert spill i serien kalt Metal Slug Tactics, men enkelte ble nok litt skuffet over å kun høre om en PC-utgave og ikke noe snakk om lanseringsdato. I kveld ble dette rettet litt på.

Jeg skriver litt siden Nintendo sin Indie World-sending ga oss en ny gameplaytrailer fra Metal Slug Tactics som avslører at spillet også skal slippes på Nintendo Switch, og i samme slengen bekrefter utgiverne at vi må vente til en gang neste år med å få spille det. Å se enda mer av spillet er slettes ikke verst heller, for det ser da virkelig ut som om serien går seg godt i strategiformat også.

HQ
Metal Slug Tactics

Relaterte tekster

1
Metal Slug Tactics utsettes til 2023

Metal Slug Tactics utsettes til 2023

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nå som vi nærmer oss høsten er det mange som kjenner forventningene bygge seg opp for kommende lanseringen, men som den siste tiden har vist er dette bare skummelt i...Loading next content