Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metro 2033

Metro 2033 blir film

MGM har snappet opp rettighetene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fans av 4A Games' Metro 2033 har sikkert fått med seg at spillet er basert på en roman med samme navn, skrevet av den russiske forfatteren Dmitry Glukhovsky. Nå kan det se ut som det postapokalyptiske eventyret også vil finne veien til det store lerretet.

Det skriver The Hollywood Reporter, som legger til at MGM (Metro-Goldwyn-Mayer) har sikret seg rettighetene til filmatiseringen. Forholdsvis ukjente F. Scott Frazier har blitt engasjert for å skrive manuset, mens rutinerte Mark Johnson (Rainman, The Notebook, Legenden om Narnia) har fått jobben som produsent.

Romanen ble opprinnelig lansert online i 2002, før den dukket opp i fysisk bokform i 2005. Spillet kom først i 2010, og vi skal derfor ikke se bort fra at innsatsen fra 4A Games kan ha vært utslagsgivende for MGM.

Vi er i alle tilfelle spente på filmatiseringen av Glukhovskys dystre fremtidsvisjon.

Metro 2033
I Metro 2033 er det mildt sagt utrygt å ta seg en tur ute i det fri.

Relaterte tekster

Metro 2033Score

Metro 2033

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Stalker-teamet har laget nok et spill satt til en atomkatastrofe i Russland. Denne gangen i Moskvas undergrunn...

0
Metro 2033-filmen har blitt lagt på is

Metro 2033-filmen har blitt lagt på is

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Metro 2033 er ikke bare et spill, for som de fleste bokormer vet er det også en roman skrevet av Dmitry Glukhovsky, som MGM har hatt planer om å filmatisere. Men nå har...Loading next content