Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Dread

Metroid Dread er nå både lettere og vanskeligere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter å ha gitt oss Metroid: Samus Returns slo Mercury Steam enda hardere på stormtrommen i fjor da Metroid Dread. Spillet har fått både gode anmeldelser og selger tydeligvis bedre enn forgjengerne, så det er utrolig kult å se at utviklerne fortsetter å forbedre opplevelsen med etterspurte endringer.

I kveld kan du laste ned en ny oppdatering til Metroid Dread som gjør spillet både vanskeligere og lettere. Sistnevnte ved å introdusere en Rookie-modus som "forbedrer recovery". Om du heller vil ha en enda større utfordring enn originalt venter Dread-modusen som gjør slik at Samus dør bare ved å bli truffet én gang. Lykke til med den, sier jeg bare.

Som om det ikke var nok får vi en ny oppdatering i april som blant annet gir oss en Boss Rush-modus.

HQ
Metroid Dread

Relaterte tekster

2
Metroid DreadScore

Metroid Dread

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Tommy har fulgt Samus Arans seneste eventyr, og kan slå fast: De gamle er fremdeles eldst. Nintendo og MercurySteam viser hvordan det skal gjøres.Loading next content