Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Dread

Metroid Dread er nå det bestselgende spillet i serien

Hele serien har i tillegg passert 20 millioner solgte eksemplarer til sammen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Samus' retur til 2D fra oktober i fjor ble kåret til årets fjerde beste spill (delt fjerdeplass med Resident Evil Village) av oss og ble belønnet med en pen nier av Tommy i hans anmeldelse. For alle dere som likte Samus' eventyr på planeten ZDR, vil de nylig utgitte salgstallene bringe glede. Metroid Dread har solgt 2,9 millioner eksemplarer, og har dermed passert Samus' 3D-debut Metroid Prime som nå havner på andreplass med 2,73 millioner. Også totalt sett har Metroid-serien nådd en imponerende milepæl. Serien har nemlig nå solgt over 20 millioner eksemplarer totalt.

Salgssuksessen øker definitivt sjansene for flere fremtidige eventyr i 2D, men etter oppdateringer til Metroid Dread i form av både vanskelighetsgrader og en boss rush-modus, har de fleste vendt blikket mot Metroid Prime 4. Tross at utviklingen ble startet på nytt i 2019 da Retro Studios tok over roret fra Bandai Namco (antakeligvis), har vi dog ikke sett noe som helst verken til slippdato eller trailere.

Metroid DreadMetroid DreadMetroid DreadMetroid Dread

Relaterte tekster

2
Metroid DreadScore

Metroid Dread

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Tommy har fulgt Samus Arans seneste eventyr, og kan slå fast: De gamle er fremdeles eldst. Nintendo og MercurySteam viser hvordan det skal gjøres.Loading next content