Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Dread

Metroid Dread er seriens raskest selgende spill i Strobritannia

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke kom endelig et nytt Metroid-eventr, den første nye 2D-installasjonen i serien på nesten 20 år (Metroid: Samus Returns fra 2017 var en remake). Og vi kan nå meddele at folk virkelig har sett frem mot dette. Som rapportert av Games Industry er Metroid Dread nå den raskest selgende Metroid-tittelen noensinne i Storbritannia, og det er kun regnet med fysiske eksemplarer.

Den tidligere rekordholderen var Metroid Prime 3: Corruption fra 2007, og det ble sluppet en tid da spillene ikke ble utgitt digitalt på Nintendos konsoller. Dread lyktes likevel med å overgå det uten digitale salg medregnet og slo faktisk den seneste 2D-installasjonen - Metroid: Samus Returns - med 350%.

Vi synes at dette er velfortjent, sjekk ut Tommys anmeldelse der han forklarer hvorfor.

Metroid Dread

Relaterte tekster

2
Metroid DreadScore

Metroid Dread

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Tommy har fulgt Samus Arans seneste eventyr, og kan slå fast: De gamle er fremdeles eldst. Nintendo og MercurySteam viser hvordan det skal gjøres.Loading next content