Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Dread

Metroid Dread forteller alt du må vite i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har vi fått et par trailere som i hovedsak har fokusert på historien i Metroid Dread, samt blogger om de nye våpnene og egenskapene Samus har. Med en slik oppdeling kan det være vanskelig å få med seg alt, så Nintendo har i kjent stil vært snille nok til å samle all informasjon på ett sted.

I dag har vi fått Metroid Dread sin såkalte "Overview"-trailer, noe som betyr at en rekke filmatiske klipp og gameplaysekvenser går over skjermen mens en...spesiell fortellerstemme går nærmere inn på historien, noen av de nye våpnene vi kan bruke, et par ting som er nyttige å ha til utforskning, den mystiske E.M.M.I-fienden og mer.

HQ
Metroid Dread

Relaterte tekster

2
Metroid DreadScore

Metroid Dread

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Tommy har fulgt Samus Arans seneste eventyr, og kan slå fast: De gamle er fremdeles eldst. Nintendo og MercurySteam viser hvordan det skal gjøres.Loading next content