Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime

Metroid Prime 2 vises kanskje på E3

E3 er stedet hvor kruttet fyres av og ifølge vedvarende rykter, vil Nintendo vise frem Metroid Prime 2 ved årets messe. Det første spillet som kom i Europa for et par måneder siden, er en av gigantens største suksesser til dags dato.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

E3 er stedet hvor kruttet fyres av og ifølge vedvarende rykter, vil Nintendo vise frem Metroid Prime 2 ved årets messe. Det første spillet som kom i Europa for et par måneder siden, er en av gigantens største suksesser. Derfor er det heller ikke utenkelig at Samus gjester messen.

HQ

Det er allikevel utenkelig at det er spillbar kode som vises frem. Prosjektet har ikke vært i gang i mer enn seks måneder og derfor må nok GameCube fans forvente en rullede demo eller kanskje video fra spillet. Men det er jo heller ikke så dumt.

Vi holder øye med Nintendos stand.

Relaterte tekster

2
Metroid PrimeScore

Metroid Prime

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

I noe som minner om en evighet har Nintendo fans ventet på et nytt spill i Metroid serien. Nå kommer det endelig!

0
Første skjermiser fra Metroid Prime 2

Første skjermiser fra Metroid Prime 2

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Etter måneder, om ikke år, men venting og masse rykter i omløp, slapp Nintendo nylig de første offisielle skjermisene fra Metroid Prime 2. Vi har de naturligvis her inne.

0
Metroid 2 får multiplayer muligheter

Metroid 2 får multiplayer muligheter

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Spillmagasinet Game Informer har nettopp fått fingrene i fersk og meget interressant info om det etterlengtede Metroid Prime 2. Innenfor har vi både info og screenshots.Loading next content