Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime 3: Corruption

Metroid Prime drøyer

Reggie snakker ut om Samus Aran

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Metroid Prime 3: Corruption til Wii har aldri hatt noen fastslagt lanseringsdato, men det som tidligere har blitt sagt er at spillet skal lanseres i løpet av 2007. Men ingenting har skjedd og vi har ikke hørt noe nytt fra Nintendo. Nå har Nintendos amerikanske sjef Reggie Fils-Aime uttalt seg om det i et intervju med MTV.

"The focus on Prime 3 is to make that the stellar game for a first-person experience on the platform," Fils-Aime, president of Nintendo America. What that means is we're going to make sure it's perfect when we launch it. I think this is one where your readers - the fans of Nintendo, the core gamer - need to recognize that when we release it, it will be perfect."

Så nå vet vi at det drøyer og at det kommer til å bli perfekt. En ikke altfør vill gjetning er at spillet kommer til å bli lansert i løpet av andre eller tredje kvartal.

Metroid Prime 3: Corruption

Relaterte teksterLoading next content