Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime

Metroid Prime selger i bøtter og spann

Nintendo og Retro Studios har jobbet lenge og hardt på Metroid Prime, og det kan nå ses på salgstallene. På en uke har spillet solgt intet mindre enn 250.000 eksemplarer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Nintendo og Retro Studios har jobbet lenge og hardt på Metroid Prime, og det kan nå ses på salgstallene. På en uke har spillet solgt intet mindre enn 250.000 eksemplarer, og selv om Vice City kan skilte med 500.000 på en helg, så er det allikevel veldig bra.

HQ

Det er åtte år siden fans har kunnet styre Samus Aran i kampen mot Motherbrain og de forbandende metroids. Men nå har amerikanerne kunnet stife bekjentskap med intet mindre enn to titler i form av Metroid Prime og Game Boy Advance lillebroren Metroid Fusion.

Mens Metroid Fusion er ute i Norge, så er Metroid Prime på GameCube, først satt til utgivelse i år 2003 - nærmere bestemt 3. mars.

Relaterte tekster

2
Metroid PrimeScore

Metroid Prime

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

I noe som minner om en evighet har Nintendo fans ventet på et nytt spill i Metroid serien. Nå kommer det endelig!

0
Første skjermiser fra Metroid Prime 2

Første skjermiser fra Metroid Prime 2

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Etter måneder, om ikke år, men venting og masse rykter i omløp, slapp Nintendo nylig de første offisielle skjermisene fra Metroid Prime 2. Vi har de naturligvis her inne.

0
Metroid 2 får multiplayer muligheter

Metroid 2 får multiplayer muligheter

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Spillmagasinet Game Informer har nettopp fått fingrene i fersk og meget interressant info om det etterlengtede Metroid Prime 2. Innenfor har vi både info og screenshots.



Loading next content