Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

MIBR og Betway forlenger deres sponsoravtale med enda et år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oftest hopper esportorganisasjoner og deres sponsorer rundt fra den ene avtalen til den andre, og det later til at det rett og slett har blitt kutyme at man skal bytte ofte. Men sånn er det ikke mellom Betway og den brasilianske organisasjonen MIBR, som nå kommer til å ha den samme avtalen i hvert fall i fire år.

Det er blitt avslørt på deres hjemmeside at de har fornyet sponsoravtalen med Betway for fjerde år på rad. De kommer nå til å jobbe sammen i hvert fall gjennom hele 2021.

"We are very happy to continue our partnership with Betway. As MIBR prepares yet again to play in the biggest tournaments in the world, our partnership with Betway and their continued support of the CS:GO community, particularly in Brazil, has helped us grow the largest, most passionate, and engaged fan base in the world," sier Yuri "Fly" Uchiyama, som er direktør for MIBR.

Counter-Strike: Global Offensive
MIBR

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content