Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metro 2033

Michael De Luca og Stephen L'Heureux tar over Metro 2033-filmen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede i 2012 kom det frem at 2002-romanen Metro 2033, som ga grunnlaget for spillet med samme navn i 2010, skulle bli film. På tiden tiden ble det hevdet at forfatter Dmitry Glukhovsky hadde ingått en avtale med Metro-Goldwyn-Mayer for å gjøre filmen en realitet, og at F. Scott Frazier hadde blitt hyret inn som manusforfatter mens Mark Johnson skulle være produsent.

I løpet av årene som har gått siden denne annonseringen har det imidlertid vært noen endringer, da Gluhovsky nå melder at en annen duo skal stå for jobben. Gluhovsky har forklart at han har vært veldig forsiktig med å "gi boken sin til Hollywood", men at han anser Michael De Luca (The Social Network, Captain Phillips) og Stephen L'Heureux (A Dame to Kill For) for å ha en "fin visjon for prosjektet". Derfor har nettopp de to tatt over ansvaret.

Metro 2033 handler for øvrig om en man ved navn Artyom, som overlevde 3. verdenskrig ved å søke dekning i T-banesystemet i Moskva. Nå lever han og de forholdsvis få andre overlevne for det meste dypt under bakken, ettersom overflaten er preget av radioaktivitet etter atomkrig. Likevel dreper folk hverandre over en lav sko, både i romanen og i de to spillene i serien. Menneskeheten lærer aldri.

Metro 2033

Relaterte tekster

Metro 2033Score

Metro 2033

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Stalker-teamet har laget nok et spill satt til en atomkatastrofe i Russland. Denne gangen i Moskvas undergrunn...

0
Metro 2033-filmen har blitt lagt på is

Metro 2033-filmen har blitt lagt på is

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Metro 2033 er ikke bare et spill, for som de fleste bokormer vet er det også en roman skrevet av Dmitry Glukhovsky, som MGM har hatt planer om å filmatisere. Men nå har...Loading next content