Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Hazel Sky
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter

   Microsoft fornyer varemerkene Viva Piñata og Blast Corps

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Det er veldig vanlig at spillselskap fornyer varemerker for gamle klassiskere selv om de ikke har tenkt til å bruke dem. Når det er sagt, kan det være være noe med Microsofts plutselige ønske om å fornye to passive Rare-merker samtidig, som GameRant rapporterer.

   Vi snakker om Blast Corps og Viva Piñata, hvor førstnevnte er en Nintendo 64-klassiker som fikk mye ros selv om det ikke solgte særlig bra, og sistnevnte var Rares trolig største Xbox-hit før de ga ut Kinect Sports og Sea of Thieves. Sist gang disse seriene ble brukt var i Rare Replay fra 2016, som var en samling med 30 Rare-klassikere, og burde under normale omstendigheter bety at Microsoft ikke hadde trengt å fornye dem ennå.

   Selv om det ikke er et sikkert tegn på at noe kommer, gir det i det minste litt håp til folk som vil ha mer fra disse to klassiske Rare-varemerkene. Og det er virkelig ikke vanskelig å forestille seg Viva Piñata som et moderne spill med co-op, online flerspiller, en live-serviceverden og mange karakterer i tillegg til kosmetiske gjenstander.

   Husker du Blast Corps og Viva Piñata og kunne du tenke deg å se mer fra dem?

   Microsoft fornyer varemerkene Viva Piñata og Blast Corps


   Loading next content