Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Microsoft hinter om bedre bakoverkompabilitet for Xbox One X

Hvilke planer er det egentlig Phil Spencer har for den nye konsollen?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du, trofaste Gamereactor-leser, er klar over at Xbox One er i stand til å kjøre en hel haug med Xbox 360-spill takket være vår kjære venn: bakoverkompabilitet. Og nå blir det snart mulig å spille originale Xbox-spill også! Vi har alltid visst at Xbox One X også kommer til å ha støtte for denne funksjonen, men skal vi dømme utifra et nylig utsagn fra sjefen sjæl, Phil Spencer, så virker det som Xbox One X kommer til å ha støtte for litt mer enn Xbox One:

"There's some stuff we're going to talk about in that space in terms of how compatibility's going to work on [Xbox One] X specifically that I think people will find pretty interesting."

Vi får vente og se hva det hele dreier seg om, men skulle vi ha tippet velger vi å tro at det handler om bedre bildehastighet/oppløsning. Hva tror du det dreier seg om?

Microsoft hinter om bedre bakoverkompabilitet for Xbox One X


Loading next content