Norsk
Gamereactor
nyheter

Microsoft lanserte flest nye spillserier i 2022

GamesIndustry avslører en rekke interessante fakta om spillåret 2022.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Året er snart over, og med det kåres for tiden årets spill i mange deler av spillverdenen, men det er selvfølgelig også andre ting å analysere innenfor spillbransjen. GamesIndustry.biz har nå gitt ut sitt årlige sammendrag som presenterer spillåret 2022 i tall. Artikkelen avslører mye interessant informasjon og blant annet hvor mange nye spillserier som er lansert.

HQ

Hvis magefølelsen din forteller deg at 2022 har vært et spillår med svært få nye spillserier, så har du helt rett i det. Bemerkelsesverdig nok ga verken Sony eller Nintendo ut et eneste spill i en ny serie, mens Microsoft hadde fire nye (inkludert Grounded og Pentiment). PlayStation- og Nintendo-spillere har dog fått mye fint å bryne seg på i år likevel, som God of War: Ragnarök, Horizon Forbidden West, Splatoon 3 og Mario + Rabbids: Sparks of Hope, for å nevne noen.

Andre interessante fakta fra artikkelen er at blant konsollspillere utgjør digitale spill nå 72%. Snart er derfor bare hvert fjerde spill som selges fysisk. Vi anbefaler å ta en titt på artikkelen, som har mange interessante fakta å by på.

Xbox Series X

Relaterte tekster



Loading next content