Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Microsoft Surface Laptop 5 er laget for multitasking

Vi deler våre tanker om den i ny video.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi sjekker ut en rekke forskjellige bærbare datamaskiner her på Gamereactor, enten det er store og kraftige gamingvarianter eller mer kompakte designet for produktivitet. Nå har vi fått fingrene i en Microsoft Surface Laptop 5, en enhet som er designet med tanke på multitasking.

Denne enheten har en berøringsskjerm og drives av en 12. generasjons Intel-prosessor bygget på Evo-plattformen, som kombinerer og åpner døren for lang batterilevetid og rikelig med ytelse, selv når du jobber med flere ting samtidig.

Hvis du stadig er på farten og leter etter en ny bærbar datamaskin som du enkelt kan ta med deg rundt, men som også kan brukes uanstrengt hjemme, kan denne være noe for deg. Sjekk ut videoen nedenfor for mer informasjon og våre førsteinntrykk.

HQ


Loading next content