Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Midnight Ghost Hunt

Midnight Ghost Hunt er for øyeblikket gratis på Epic Games Store

Jakt på spøkelser som jegere eller bli spøkelsene selv i nedtellingen til midnatt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Epic Games Store har avslørt den seneste tittelen de gir bort gratis som en del av den digitale plattformens MEGA Sale-event, og spillet er Midnight Ghost Hunt.

Selv om det kanskje ikke kan måle seg med Fallout: New Vegas, ser Midnight Ghost Hunt likevel ut som et morsomt flerspillerspill. Det er på sett og vis en vri på Prop Hunt, ettersom spillerne enten tar på seg rollen som et spøkelse, der de må forkle seg inni gjenstander rundt om på kartet, eller de kan spille som en av jegerne, som må felle spøkelsene før midnatt.

Når klokken slår midnatt, bryter helvete løs og spøkelsene blir supersterke. Jegerne kan fortsatt vinne, men de har sitt livs kamp foran seg. Midnight Ghost Hunt er i skrivende stund fortsatt i early access, men siden det er gratis, kan det være verdt å prøve. Kjøp det her.

Midnight Ghost Hunt

Relaterte teksterLoading next content