Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rock Band 3

Millionbonus for Harmonix

Viacom må betale 383 millioner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rock Band-skaper Harmonix fikk glade nyheter før helgen. Dance Central-utvikleren fant nemlig ut at deres tidligere eier Viacom har blitt beordret til å betale 383 millioner doller til sitt gamle datterselskap.

Ifølge Los Angeles Times skal Viacom, som har overklaget dommen, holdt et godt grep rundt bonusbetalinger Harmonix skulle fått i 2008. Harmonix mente de hadde rett til 550 millioner dollar, men de må altså nøye seg med cirka 400.

Rock Band 3

Relaterte tekster

Rock Band 3Score

Rock Band 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - Gamereactor SE

Harmonix tar musikkspillsjangeren til neste nivå med keyboard og strengede plastgitarer med 102 knapper. Er det fortsatt moro å leke rockeband i stua?

0
Nye låter sluppet til Rock Band

Nye låter sluppet til Rock Band

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nesten to år siden Harmonix annonserte at det var slutt på nye nedlastbare låter til deres Rock Band-serie. Et løfte de har holdt frem til nå. I en ny annonsering...Loading next content