Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Minecraft avslører Dungeons & Dragons-samarbeid

Minecraft x Dungeons & Dragons annonsert med mye kjærlighet for det klassiske fantasy-rollespillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mojang fortsetter å levere spennende nye samarbeid for Minecraft, og etter en rekke relativt uventede samarbeid er det nå på tide med noe som virker som høres bra ut på papiret.

I en D&D-stream sent i går ble det avslørt at Minecraft får "en dramatisk historie" takket være en Dungeons & Dragons DLC som lanseres denne våren.

Pressemeldingen sier at vi kan se frem til å "utforske ikoniske steder i Forgotten Realms som Icewind Dale og Candlekeep, kjempe mot Beholders, Mimics og mer" - som ærlig talt høres veldig bra ut. Mojang Studios seniorprodusent, Riccardo Lenzi, hadde dette å si om samarbeidet:

"Vi er utrolig glade for å samarbeide med Wizards of the Coast for å introdusere en helt ny, historiedrevet Dungeons & Dragons DLC til Minecraft! Vi kan ikke vente på at samfunnet skal dykke inn i og oppleve en klumpete utgave D&D-verdenen."

Sjekk ut den korte presentasjonsvideoen nedenfor. Den har mye mer D&D i seg enn du kanskje forventer.

HQ

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content