Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons Diaries forteller alt om Howling Peaks-utvidelsen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hittil har Mojang sluppet to utvidelser til Minecraft Dungeons, nærmere bestemt Jungle Awakens og Creeping Winter. Men de har også mer på gang, og den neste utvidelsen heter Howling Peaks og slippes i november til PC, PlayStation 4, Switch og Xbox One. Den utspills i et fjellområde denne gangen, og byr på nytt loot og nye Mobs å beseire i totalt tre nye historieoppdrag. Samtidig som Howling Peaks slippes kommer også en gratisoppdatering med flere vanskelighetsgrader.

Om du vil ta en nærmere titt på alt dette kan du sjekke ut Minecraft Dungeons Diaries-videoen nedenfor hvor Mojang forteller og viser alt du trenger å vite.

HQ
Minecraft Dungeons

Relaterte tekster

0
Minecraft DungeonsScore

Minecraft Dungeons

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Hvordan lyder ideen om et episk fantasy-eventyr i svenske Mojangs firkantede blokkverden sammen med et par gode venner? Vi har spilt Minecraft Dungeons.Loading next content