Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons er endelig på Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter over et år er Minecraft Dungeons på PC endelig ikke lenger Microsoft Store-eksklusivt. Actionrollespillet basert på Mojangs megapopulære spill ble opprinnelig utgitt på Xbox One, PS4, Nintendo Switch og Microsoft Store i fjor. Vi visste at det skulle komme til Steam etter hvert, og i går var dagen det endelig ble tilgjengelig på plattformen.

Sammen med Steam-lanseringen har Ultimate Edition av Minecraft Dungeons også blitt tilgjengelig, og prisen er satt til 409 kroner. Ultimate Edition inkluderer grunnspillet, alle seks DLCer, digitale kunstverk i høy oppløsning og et lydspor for hele spillet og hver DLC.

Minecraft Dungeons
Minecraft DungeonsMinecraft Dungeons

Relaterte tekster

0
Minecraft DungeonsScore

Minecraft Dungeons

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Hvordan lyder ideen om et episk fantasy-eventyr i svenske Mojangs firkantede blokkverden sammen med et par gode venner? Vi har spilt Minecraft Dungeons.Loading next content