Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Minecraft får offisielt besøk av Mega Man X

Capcom krysser over med den klumpete verden igjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mega Man er fortsatt en all-time fan favoritt blant spillere. Vanligvis er det klassikeren Blue Bomber som får mest mulig ut av kjærligheten, men Mega Man X har også fansen sin, og hvis du er blant dem, bør du sjekke ut Minecraft.

Mojang har nå annonsert et samarbeid med Capcom:

"Capcoms futuristiske blå bombefly, maverickjegeren Mega Man X gjør en storslått opptreden i Minecraft! Per nå har Mega Man X DLC by 57Digital kommet og er live på Minecraft Marketplace!

Gjenopplev glansdagene til et av de beste plattformspillene som noen gang er brakt til Super Nintendo når X løper fra 2D rett inn i et klumpete 3D-eventyr! Denne DLC-en er ikke bare rik på reploider - den er ladet med ikoniske nivåer som minner om det originale spillet i X-serien, har 14 skinn med kjente karakterer og uforglemmelige sanger fra spillets lydspor!

Det er også klassiske skurker (inkludert Chill Penguin) å beseire, gjenstander å kjøpe i Hunter Base og til og med en mulighet til å møte en annen klassisk Mega Man karakter - Zero. Sjekk ut alt dette og mer i traileren nedenfor.

HQ
Minecraft
MinecraftMinecraft
MinecraftMinecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content