Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Minecraft ser ut til å få en full Xbox Series S/X-utgivelse

Kan vi få se enda bedre blokker?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Minecraft kan spilles på så å si alt i dag, men så langt har det ikke blitt laget en versjon spesielt for Playstation 5 og Xbox Series S/X, som har vært avhengig av bakoverkompatibilitet. Nå ser dette ut til å skje for sistnevnte, ettersom både den tyske(USK) og den amerikanske(ESRB) har godkjent versjoner for Xbox Series S/X.

Dette betyr at SSD-enheten sannsynligvis vil bli utnyttet på en bedre måte og også få mer moderne grafiske funksjoner med mer. Ettersom to store klassifiseringsorganer allerede har avslørt spillets eksistens, antar vi at en formell kunngjøring ikke er så langt unna. Kanskje er det noe vi får se på Tokyo Game Show senere denne måneden?

Minecraft

Takk til GamingBolt

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content