Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mirror's Edge Catalyst

Mirror's Edge Catalyst slippes til EA Access

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA Access er en abonnementstjeneste på Xbox One som gir deg tidlig tilgang til noen av EAs spill, men den har også et utvalg av spill som betalende medlemmer kan spille uten å betale noe ekstra. Nå viser det seg at dette utvalget skal bli enda litt større.

I juni måned slapp EA den etterlengtede oppfølgeren Mirror's Edge Catalyst, men selv om anmeldelsene var positive har nok ikke salget vært like godt. Resultatet er at Access-medlemmer kan spille det gratis fra og med 9. november, altså kun fem måneder etter lanseringen.

HQ
Mirror's Edge Catalyst

Relaterte tekster

4
Mirror's Edge CatalystScore

Mirror's Edge Catalyst

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi har tatt beina fatt på nytt, og funnet de raskeste rutene på tvers av hustakene i den særdeles renslige byen Glass. Det er moro å løpe, men det blir litt mye av det samme...

1
Mirror's Edge blir TV-serie

Mirror's Edge blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den siste tiden har det kommet en del filmer basert på spill, og nå kommer TV-seriene også. Deadline melder nemlig at Endemol Shine Studios har fått rettighetene til å...Loading next content