Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mirror's Edge

Mirror's Edge får premieredato!

Faiths eventyr starter i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Svenske Digital Illusion meddelte at verdenspremieren for actionspillet Mirror's Edge kommer til å være den 11 november (PC-versjonen kommer på vinterstid). Innen den tid kommer man til og med til å få prøvd seg på det hele i en demo til både Playstation 3 og Xbox 360. Den inneholder både prolog, spillinstruksjoner og en del av selve storyen.

For å gjøre alt enda litt bedre kommer utvalgte spillere som har forhåndsbestilt Mirror's Edge til å få tilgang til en kode som låser opp 'Time Trial' i demoversjonen. 'Time Trial' utforder spilleren til å finne den raskeste vegen over hustak og gjennom gater. Den lagrer så tidene dine slik at du kan samenligne med kompiser og finne vinnere. Utvalget av spillere som forhåndsbestilte vil få tilgang til dette den 26 september.

Relaterte tekster

Mirror's EdgeScore

Mirror's Edge

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Det er nytenkende, det er lekkert, og det er fantastisk vanskelig. Carl Thomas har trent opp stålkondis og testet ut Mirror's Edge!Loading next content