Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero: Warriors of Rock

Misfornøyd med Guitar Hero-kutt

Tidligere RedOctane-sjef langer ut

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Guitar Hero-serien gikk som kjent til grunne i forrige uke, da Activision bestemte seg for å kutte alle bånd til musikkserien. Nå har imidlertid RedOctanes Kelly Sumner, som samarbeidet med Harmonix om de første Guitar Hero-spillene, uttrykt misnøye rundt hvordan Activision har håndtert serien. Etter hans mening kunne nemlig serien ha levd fremdeles om selskapet hadde behandlet den på en bedre måte.

- Activision prøvde å få for mye ut av serien for raskt. De misbrukte den. Det er ingen grunn til at Guitar Hero-serien ikke kan fortsette, for det er virkelig et fantastisk produkt. Magefølelsen forteller meg at det fremdeles er et marked for Guitar Hero der ute, forklarte Sumner til nettsiden MCV.

Sumner peker først og fremst på hvordan Take-Two Interactive har håndtert Grand Theft Auto, og mener det er et prakteksempel på hvordan man kan gjøre mest mulig ut av en serie.

Hva mener dere om hvordan Guitar Hero-serien har blitt behandlet?

Guitar Hero: Warriors of Rock

Relaterte tekster

Guitar Hero: Warriors of RockScore

Guitar Hero: Warriors of Rock

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Det sjette spillet i Guitar Hero-serien byr opp til rock i alle sine former, og transformerer musikkopplevelsen til en krig mot eldgamle beist i en fordunklet dimensjon.Loading next content