Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Galaxy 2

Miyamoto ønsker å lage et nytt Super Mario Galaxy

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Begge Super Mario Galaxy-spillene hører hjemme blant de beste plattformspillene som noensinne er laget, og denne sommeren var det fem år siden Super Mario Galaxy 2 ble sluppet. Heldigvis finnes det fortsatt håp for et nytt spill i serien. I et intervju forteller Shigeru Miyamoto at Nintendo ikke er fremmede for å vende tilbake til serien, men for øyeblikket har de for mye annet på gang.

Miyamoto snakker også om bevegelsessyken noen opplever i 33D-eventyrene med Mario, og forklarer at de todimensjonale spillene selger bedre. New Super Mario Bros til Wii U har for eksempel solgt 50 prosent mer enn begge Galaxy-spillene til sammen.

Miyamoto mener likevel at det er plass til begge variantene i fremtiden.

Super Mario Galaxy 2

Relaterte tekster

Super Mario Galaxy 2Score

Super Mario Galaxy 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Møter Super Mario Galaxy 2 de enorme forventningene, eller er det et tapsprosjekt å prøve å toppe et av tidenes beste plattformspill?

Super Mario Galaxy 2 sluppet til Wii U

Super Mario Galaxy 2 sluppet til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det dukket opp en rekke overraskelser under gårsdagens sending av Nintendo Direct, og en av dem var en rekke Wii-klassikere som skal slippes til Wii U via Eshop. Det skal...Loading next content