Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Poppy Playtime

MOB Entertaiment presenterer en opprinnelsesvideo for Poppy Playtimes antagonist

Eksperiment 1170 som rømte fra et hemmelig laboratorium ville til slutt bli kjent for alle som Huggy Wuggy.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med den nylige rebrandingen til MOB Entertaiment har studioet som er ansvarlig for Poppy Playtime og Project: Playtime åpnet opp for å eksperimentere på nye områder av audiovisuell produksjon. Og selv om vi ikke forventet noen nyheter så snart, har teamet delt en ganske nysgjerrig video rundt en av de mest kjente karakterene i skrekkuniverset: Huggy Wuggy.

Det tannete plysjmonsteret med det skremmende gliset er hovedpersonen i et flerkameraopptak som forteller historien om hvordan 1170-eksperimentet rømmer fra et regjeringsanlegg og går inn i skogen, hvor han jakter på fangevokterne en etter en. Dette ville være opprinnelsen til Huggy Wuggy, før vi ankom leketøysfabrikken, hvor vi møter ham for første gang i Poppy Playtime. Du kan se hele videoen nedenfor.

HQ

Mens vi fortsetter å glede oss over de konstante oppdateringene for Project: Playtime, venter vi på detaljer om utgivelsen av Poppy Playtime Chapter 3, som kommer en gang i 2023.

Poppy Playtime

Relaterte tekster

0
Poppy Playtime blir film

Poppy Playtime blir film

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Skrekkspillet Poppy Playtime har hatt enorm suksess siden lanseringen i fjor, og bare det faktum at spillet fortsatt trender på forskjellige medieplattformer sier mye....Loading next content