Norsk
Gamereactor
nyheter
Ant-Man and the Wasp: Quantumania

MODOK fra Ant-Man and the Wasp: Quantumania var inspirert av en Simpsons-karakter

Filmskurken er ikke bare basert på tegneserieopptredenene hans.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

MODOK er en av de mer ikoniske Marvel-skurkene. Det gigantiske flytende hodet med små armer og ben er et unikt nok karakterdesign til å gjøre ham minneverdig i øynene til de fleste lesere. I Ant-Man and the Wasp: Quantumania skal han endelig debutere på storskjerm.

I følge hovedforfatteren for den tredje Ant-Man-filmen vil MODOK imidlertid hente inspirasjon fra mer enn bare tegneserieopptredenene hans, og han vil få andre karakterers personligheter drysset inn i seg selv. Jeff Loveness avslørte nemlig at Frank Grimes, en karakter fra Simpsons, også inspirerte skildringen av MODOK.

"MODOK er kanskje min eneste favoritt ting som jeg fikk i filmen," uttalte Loveness. – Det er klart vi er veldig tro mot tegneseriene med designet og utseendet, men så er det litt ekstra vi legger i ham. Jeg vil bare si at han ble inspirert av Kevin Kline i A Fish Called Wanda og Frank Grimes i en gammel Simpsons-episode - denne virkelig påsatte, egoistiske, berettigede, men da også dypt triste, usikre mannen.

Frank Grimes er en interessant Simpsons-karakter, som om han ikke er så kjent som noen, har han en unik rolle å spille i å motvirke Homer. Han tåler ikke Homers udugelighet og blir stadig mer frustrert over den. Vi må se om Ant-Man spiller rollen som Homer hvis MODOK er vår Frank Grimes.

Takk, GamesRadar.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Relaterte tekster



Loading next content