Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Generations Ultimate

Monster Hunter Generations Ultimate kommer til Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Capcom annonserte Monster Hunter XX var de tydelige på at "Monster Hunter XX ikke vil komme til vesten", og nå vet vi hvorfor de ordla seg veldig forsiktig hver gang de ble spurt om dette.

I dag har vi nemlig fått vite at Monster Hunter Generations Ultimate skal komme til Nintendo Switch her til lands den 28. august, og at dette enkelt nok er en oppusset utgave av Monster Hunter XX. Luringene har altså endret navnet for å ikke bli tatt i en løgn.

Denne utgaven av spillet vil ikke by på mye nytt, men vi kan blant annet vente oss et nytt oppdragsnivå kalt G, noe som vil være en ekstra utfordrende vanskelighetsgrad. Om du allerede har spilt Monster Hunter Generations kan du også overføre lagringsfilen din hit for å bygge videre på figurene dine.

Vi har også fått en ny trailer og noen bilder for å feire denne overraskelsen, og disse kan du se under.

HQ
Monster Hunter Generations Ultimate
Monster Hunter Generations UltimateMonster Hunter Generations Ultimate
Monster Hunter Generations UltimateMonster Hunter Generations UltimateMonster Hunter Generations Ultimate

Relaterte tekster

Se Monster Hunter XX-demoen i aksjon

Se Monster Hunter XX-demoen i aksjon

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For noen dager siden fikk Japan tilgang til en demo av Monster Hunter XX, noe vi selvsagt også ville prøve. Vi logget oss derfor på den japanske kontoen vår for å prøve...

Monster Hunter XX støtter crossplay

Monster Hunter XX støtter crossplay

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Forrige uke fikk vi vite at Monster Hunter XX: Double Cross skal slippes til Switch, og nå har det dukket opp noen nye detaljer. Spillet vil ha det samme innholdet som...Loading next content