Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter: World

Monster Hunter: World - Iceborne får beta denne uken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom og PlayStation har vært gode venner de siste årene, noe som også har blitt reflektert med spesielt innhold til Monster Hunter: World. De har ikke tenkt å stoppe med den kommende Iceborne-utvidelsen heller.

Nå kan Capcom fortelle at alle PlayStation Plus-medlemmer vil få prøve en beta av Monster Hunter: World sin Iceborne-utvidelse fra 21. - 24. juni, altså fra fredag til mandag. Du trenger ikke å bli skuffet om du ikke har PS Plus heller, for absolutt alle PlayStation 4-spillere vil få muligheten til å delta fra 28. juni - 1. juli. Denne annonseringen kommer sammen med en trailer som viser flere av de nye tingene vi kan glede oss til i både betaen og når utvidelsen faktisk lanseres den 6. september.

HQ
Monster Hunter: World

Relaterte tekster

9
Monster Hunter: WorldScore

Monster Hunter: World

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Monster Hunter-serien har gjort seg klar til jaktsesongen med å slippe det største og mest ambisiøse spillet i serien. Nemlig Monster Hunter: World!Loading next content