Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter: World

Monster Hunter: Worlds Iceborne-utvidelse slippes i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Capcom avslørte at de ville slippe en massiv utvidelse kalt Iceborne til Monster Hunter: World kunne de nærmest bare si at den skulle gi oss nye monstere, våpen og rustninger en gang i 2019, så man kan trygt si at vi fikk en god del informasjon i kveld.

Allerede før Capcom startet sin egen stream fikk nemlig Sony æren av å gi oss den første gameplaytraileren fra Iceborne, og den var ikke liten heller. Med store monstere som nærmest leker seg i snøen mens de kjemper mot oss, noen glimt av Nargacuga, muligheten til å lage snøballer vi kan bruke som ammunisjon og ikke minst kjennskapen til at utvidelsen vil slippes til PlayStation 4 og Xbox One den 6. september (PC-utgaven kommer en gang "i vinter") vil denne traileren mest sannsynlig glede mange der ute.

HQ
Monster Hunter: World

Relaterte tekster

9
Monster Hunter: WorldScore

Monster Hunter: World

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Monster Hunter-serien har gjort seg klar til jaktsesongen med å slippe det største og mest ambisiøse spillet i serien. Nemlig Monster Hunter: World!Loading next content