Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Generations

Monster Hunter X kommer til Norge

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har endelig annonsert at Monster Hunter X kommer til Norge, og for å gjøre det ekstra kult har de endret navn til Monster Hunter Generations.

For første gang i seriens historie spiller vi som et antropomorfisk vesen, dette i form av katten Felyne. Det skal bli interessant å se hvordan dette går i kamp mot gigantiske monstre som de fire vi fikk se i den nye traileren. Kanskje vil godene du får om du har en lagringsfil fra Monster Hunter 4 Ultimate på kortet ditt hjelpe?

HQ

Er du samtidig en Fire Emblem-fan har du en ekstra godbit i vente. Marths rustning vil nemlig kunne lastes ned, og få karakteren din til å likne på den velkjente helten/heltinnen.

HQ

Relaterte tekster

5
Monster Hunter GenerationsScore

Monster Hunter Generations

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Pokémon Go vil ha deg til å gå rundt å fange monstre, men er du klar for et spill som vil ha deg til å slakte dem? Monster Hunter Generations er her, og jaktsesongen er igang!

0
Monster Hunter Generations kommer i juli

Monster Hunter Generations kommer i juli

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Monster Hunter Generations har vært ute i Japan sin november, og nå har Capcom og Nintendo endelig avslørt den europeiske slippdatoen. Det 3DS-eksklusive spillet skal...

3
Monster Hunter X kommer til Norge

Monster Hunter X kommer til Norge

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nintendo har endelig annonsert at Monster Hunter X kommer til Norge, og for å gjøre det ekstra kult har de endret navn til Monster Hunter Generations. For første gang i...

1
Capcom bekrefter Monster Hunter X

Capcom bekrefter Monster Hunter X

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under helgens Nintendo Direct-sending benyttet Capcom anledningen til å presentere et nytt spill i Monster Hunter-serien. Spillet har fått navnet Monster Hunter X, og det...Loading next content