Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter: World

Monster Hunter-filmen har fått premieredato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Paul W.S. Anderson, Milla Jovovich og flere andre har vært relativt ivrige på å gi oss bilder fra settet av den kommende Monster Hunter-filmen, men har vært nokså sparsomme med mer informasjon. Det betyr uansett ikke at vi vil måtte vente ekstremt lenge på å se sluttresultatet.

Sony Pictures kan nemlig fortelle at Monster Hunter, eller hva filmen faktisk vil hete, vil komme på kinoer verden over den 4. september neste år om alt går som planlagt. Det skal tydeligvis altså gå omtrent åtte år fra planleggingen av filmen til premieren, så vi får se om ventetiden var verdt det om omtrent nitten måneder.

Monster Hunter: World

Relaterte tekster

9
Monster Hunter: WorldScore

Monster Hunter: World

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Monster Hunter-serien har gjort seg klar til jaktsesongen med å slippe det største og mest ambisiøse spillet i serien. Nemlig Monster Hunter: World!Loading next content