Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: WWII

Moroa fortsetter på dag to av CWL Anaheim 2018

Unilad, Red Reserve og Rise Nation har imponert stort i dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går gikk CWL Anaheim av stabelen i California, hvor kremen av kremen av Call of Duty-spillere møtes for å avgjøre hvem som er den aller beste. Dag 2 er overstått og vi har fått se en hel masse action!

OpTic startet dagen med en imponerende 3-1 seier mot Conquest, som tidligere vant 3-2 mot Splyce, og Red Reserve dominerte Ghost Gaming og vant 3-0 over dem.

Etter det gikk det litt dårligere for OpTic, som endte opp med å tape 3-1 mot Luminosity Gaming i det Matthew 'FormaL' Piper sendte det tidligere laget sitt ned i tapergruppa. FaZe Clan, Splyce, og Echo Fox havnet også der, etter å ha tapt mot henholdsvis Unilad, Rise Nation og Red Reserve. Dette betyr at Red Reserve møter Luminosity, mens Rise møter play Unilad i semifinalen i morgen.

Hvem tror du kommer til å vinne? For enda flere spennende nyheter fra turneringen kan du sjekke ut videoene nedenfor, hvor vi har samlet en rekke intervjuer og oppdateringer.

HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
Call of Duty: WWII
Photo: Call of Duty World League

Relaterte tekster

Call of Duty: WWIIScore

Call of Duty: WWII

ANMELDELSE. Skrevet av Ford James

Støvlene er godt planta på bakken i vårt gjensyn med andre verdenskrig. Har Sledgehammer greid å gjennopplive serien?Loading next content