Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 avsløringen kan komme denne uken

Ed Boon erter oss nok en gang.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et nylig innlegg fra Ed Boons Twitter-side har Mortal Kombat-fans som tror at de vil få en slags kunngjøring eller riktig avsløring for det neste spillet i serien denne uken.

Mens Boon vanligvis er kjent for sin erting på Twitter, virker denne siste tweeten mye mindre kryptisk enn hans vanlige meldinger og troll. Han skrev: "DENNE UKEN SKAL VÆRE MORO", med avstand mellom bokstavene linje for linje bare for å få oss til å lese litt lenger.

Selvfølgelig bekrefter ikke Boon hva som kommer denne uken, men med tanke på at vi har visst om Mortal Kombat 1, eller 12, eller hva det heter, i noen tid nå, og så venter vi egentlig bare på å se hva NetherRealm har å vise oss. Noen diskuterer også muligheten for et PlayStation Showcase som skjer i slutten av mai eller begynnelsen av juni, med noen få som tror at en kunngjøring av et show neste uke vil skje senere denne uken.

Er du spent på neste Mortal Kombat?

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content