Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 får endelig "Krossplay" neste uke

Det vil bli støttet mellom PC, PS5 og Xbox Series X/S.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

NetherRealm har bekreftet at Mortal Kombat 1 -spillere på flere ulike plattformer endelig vil kunne slåss mot hverandre allerede neste uke. Kampspillet, som i praksis startet seriens historie på nytt (igjen), får det som kalles "krossplay" i neste oppdatering, som kommer neste uke.

NetherRealm har sagt at denne crossplay-funksjonen ikke vil strekke seg til alle plattformer, og at bare PC (Steam og Epic Games Store), PS5 og Xbox Series X/S kan se frem til å spille sammen. Du kan altså ikke forvente å kunne bruke din RTX 4090-drevne PC-kampstasjon til 5 000 dollar som kan klokke spillet til 300 fps for å banke opp Switch-spillere som sliter med å holde 30 fps med det første.

Vi kan forvente mer informasjon om denne funksjonen i begynnelsen av neste uke, men i mellomtiden kan du lese mer om den kommende Peacemaker-figuren her.

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content