Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 gir spiller 1 en urettferdig fordel

Utviklerne undersøker problemet og vil forhåpentligvis snart ha en løsning.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er en stor dag for alle verdens yngre søsken, for Mortal Kombat 1 har et reelt problem hvis du velger spiller 2. Hvis du havner i spiller 2-sporet vil ikke kombinasjonene dine kunne kobles helt sammen. Et merkelig problem, men som har blitt vist i YouTube-klipp og plukket opp av produktive spillere.

Uansett hvilken fighter du velger, hvilken Kameo du har, eller hvilken stilling du har vil du ikke kunne sette sammen kombinasjoner på samme måte som spiller 1 kan. Selv om WB Games' feilportal ikke oppgir noen årsak til dette problemet tror spillerne at det er et problem med hurtboxen til spiller 1.

Heldigvis sier feilportalen at problemet er under etterforskning, noe som betyr at vi bør få en løsning før eller siden. Inntil da er det en god grunn til å unngå å velge spiller 2 hvis du har en venn på besøk for å spille Mortal Kombat 1.

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content