Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 imponerer med gameplay

Netherrealm både viser og forklarer hvordan rebooten tar serien til nye høyder.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var ikke måte på hvor mye Geoff Keighley og Netherrealm fremhevet at vi endelig skulle få se faktisk spilling av Mortal Kombat 1 på Summer Game Fest før kveldens show, og etter å ha sett sekvensen kan jeg forstå hvorfor.

Den omfattende gameplaypresentasjonen av Mortal Kombat 1 viser at serien fortsetter å ta grafiske hopp, samtidig som spillet har fått enda smidigere animasjoner, en kul overgang fra menyer til kampene og det lovende kameosystemet som tilsynelatende både ser heftig ut og gir flere taktiske muligheter. Alt dette mens vi også får bekreftet enda flere av karakterene som er med i spillet fra første stund, samt at Jean Claude Van Damme skal være stemmen til sin utgave av Johnny Cage.

Enda flere nyheter skal avsløres gjennom sommeren, så det er bare å følge med.

HQ
Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content