Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11 legges til side for å fokusere på nytt spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at Netherrealm Studios gikk over til Warner Bros. for elleve år siden har studioet i all hovedsak vekslet på å gi oss Mortal Kombat- og Injustice-spill hvert andre år, så mange håpet å se Injustice 3 i år. Enkelte rykter hevder dog at det talentfulle studioet har inngått en avtale med Disney om et Marvel-spill, så vi får se. Nå er det i alle fall klart at noe er på gang.

Netherrealm har gått på Twitter for å fortelle at de nå vil slutte å bringe nytt innhold og oppdateringer til Mortal Kombat 11 siden alt fokuset rettes mot det neste spillet deres. Forhåpentligvis betyr dette at vi ikke må vente altfor lenge på avsløringen av akkurat hva det er snakk om.

Mortal Kombat 11

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 11Score

Mortal Kombat 11

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Netherrealm Studios leverer atter en gang et solid Mortal Kombat-spill fylt med det serien er kjent for, brutalitet.Loading next content