Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1s multiplayer vil la PC-, PS5- og Xbox Series-spillere kjempe mot hverandre i februar

Om to måneder får vi se hvilken plattform som er best.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mortal Kombat 1 har vært ute en liten stund nå, og hvis du har slått deg løs i Kombat League siden september er du kanskje på utkikk etter nye motstandere. Om det er tilfellet kan du glede deg over at NetherRealm ønsker å utvide utvalget av online-motstandere i februar.

Som det ble kunngjort på den nylige Return of Quan-Chi livestreamen kommer multiplayer på tvers av plattformer til Mortal Kombat 1 om bare et par måneder. Denne funksjonen blir tilgjengelig for PC-, PS5- og Xbox Series X/S-spillere (beklager Switch-spillere), og lar deg slåss mot folk på hver av disse plattformene.

Som en som spilte PC-versjonen av Mortal Kombat 11, der denne funksjonen ikke var tilgjengelig, kan jeg ikke få understreket hvor viktig det er at denne funksjonen implementeres for å holde nettsamfunnet i live. Etter ett år var Mortal Kombat 11 ganske dødt på PC, men nå slipper spillerne å lide samme skjebne med det nye spillet.

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content