Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1-trailer bekrefter lansering i september

Rebooten går opp mot Starfield og Marvels Spider-Man 2 med redesignede ikoniske karakterer, nye systemer og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Netherrealm har som lovet endelig offisielt avslørt det lenge ryktede Mortal Kombat 1, og den første traileren vil definitivt føre til noen diskusjoner.

Fordi Mortal Kombat 1s annonseringstrailer bekrefter at Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Shang Tsung, Liu Kang, Kitana, Johnny Cage og Mileena er tilbake, men de ser ganske annerledes ut enn vi er vant til. Årsaken til dette er at denne omstarten foregår i det nye universet skapt av Liu Kang, og det er ikke alt. Vi blir også fortalt at det vil være et helt nytt kampsystem, nye spillmoduser, et partner-system kalt Kameo og selvfølgelig: Fatalities.

Detaljert informasjon om alle disse tingene vil komme i løpet av sommeren frem til Mortal Kombat 1's lansering på PC, PS5, Xbox Series og Nintendo Switch 19. september. Før den tid skal det også være en beta i august.

HQ
Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content