Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Octopath Traveler II

Møt en tyv og en inkvisitor fra Octopath Traveler II

I en ny video får vi en presentasjon av to av karakterene som er tilgjengelige å velge mellom i Octopath Traveler II.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Octopath Traveler II lanseres om to måneder og tilbyr en helt ny historie med helt nye karakterer. I en ny videoserie har karakterene blitt introdusert, to om gangen, og nå er det tid for Throné og Temenos.

Throné er medlem av Blacksnakes-tyvenes guild, som hun vokste opp i fordi foreldrene hennes faktisk driver den. Som du kanskje forestiller deg, har hun ganske mange triks i ermet som å angripe to ganger samtidig, buffe lagkamerater og selvfølgelig stjele gjenstander.

Temenos på sin side jobber som inkvisitor og jakter kjettere, men han har en samvittighet som gjør arbeidet hans mye vanskeligere. Han kan få informasjon fra innbyggere og har flere ganske nyttige evner i kamp.

Se hele introduksjonen nedenfor.

HQ
Octopath Traveler II

Relaterte tekster

0
Octopath Traveler IIScore

Octopath Traveler II

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

HD-2D-sjangeren har tydeligvis kommet for å bli. Octopath Traveler II sparker inn åpne dører, men Tommy har kost seg likevel.Loading next content