Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Møt figurene i Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er nå bare en måned unna lanseringen av Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, så Square Enix har allerede gitt oss en god del informasjon og gameplayklipp fra spillet. Gameplay er uansett ikke det eneste mange er ute etter i et Dragon Quest-spill. Figurene spiller også en stor rolle, så i dag er det tid for å få vite mer om dem.

Den nyeste Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age-traileren introduserer oss nemlig for flere av de viktigste figurene i spillet, samtidig som at den viser at flere av dem har andre navn enn i den japanske utgaven. Personlig synes jeg flere av disse virker interessante, så det skal bli gøy å se om spillet lever opp til forventningene.

HQ
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Relaterte tekster

0
Dragon Quest XI S får en demo

Dragon Quest XI S får en demo

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I fjor fant vi ut at Switch-versjonen til Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age skal hete Dragon Quest XI S, og nå har Square Enix avslørt under deres Dragon Quest...Loading next content