Norsk
Gamereactor
lifestyle

Møt mannen som jakter på gamle kornboksleker

Med over en milliard leker der ute, er det mye å finne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I Storbritannia er dagene med et Happy Meal-aktig leketøy som kommer med frokostblandingsboksen din langt borte, men det er mange som fortsatt husker de morsomme små plastbitene, for eksempel en Nick Symes, som driver den lille YouTube-kanalen Cerealmad.

Symes begynte sin samling av leker og frokostblandinger som helhet på 1970-tallet og kan bare anslå at han har samlet "masse" av begge. Han har ikke samlet konsekvent siden 70-tallet, men begynte det store arbeidet igjen for rundt 30 år siden etter å ha gravd opp barndomsboksen med frokostblandinger.

Han ga for det meste opp innsamlingsarbeidet i 2014, men har siden startet et nettsted kjent som cerealoffers.com, hvor han viser frem nisjestykkene sine som en stor kornhistoriker. Han har til og med klart å tjene noen anstendige penger på å selge noen av brikkene sine, for eksempel en Doctor Who frokostblandingsboks som tjente ham £ 400.

Med kornboksleker ikke mer, er Symes en av nøkkelfigurene som holder på arven. Det ser ut til at pengene er sekundære til 57-åringen, da han mener dagens barn til og med blir fratatt fordi de ikke får gleden av et kornboksleketøy.

Dette er en annonse:

Takk, The Guardian.

Møt mannen som jakter på gamle kornboksleker


Loading next content