Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Mousesports er stjernene i sesong 4 av StarSeries

Lurte til seg seieren fra Na'Vi i hovedfinalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

CS:GO-konkurransen i sesong 4 av Starseries gikk av stabelen i Kiev i helga. Hele 16 lag kjempet om en premiepott på 300 000 dollar, men det var til slutt Mousesports som gikk seirende ut av konkurransen. Dette er deres første store seier siden førsteplassen i ESG Tour Mykonos-konkurransen i fjor.

Mousesports møtte G2 i kvartfinalen, og vant over dem på Inferno og Mirage, og gikk så videre til semifinalen. Der møtte de Team Liquid som de danket ut på siste kartet, og gikk så videre til å møte Natus Vincere, som hadde slått ut Astralis og FaZe Clan, i hovedfinalen. Na'Vi startet sterkt og vant det første kartet, men Mousesports hentet seg kjapt inn og stjal poeng på henholdsvis Mirage og Train, hvilket førte til at de kunne tusle ut av konkurransen 130 000 dollar rikere.

Er du overrasket over at Mousesports stakk av med seieren?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: StarLadder

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content