Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Mousesports vant ESL One New York

Danket ut Team Liquid i hovedfinalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Blast Pro Series gikk av stabelen i Istanbul i helga som var, fant en annen stor CS:GO-konkurranse sted i New York City, hvor Brooklyn's Barclays Center var vert for ESL One New York, og her var det Mousesports som stakk av med seieren.

Mousesports gikk til topps i gruppa si med to seiere og 0 tap. Det samme gjorde Team Liquid, som møtte Mousesports i hovedfinalen. Det var en jevn og intens finale, hvor Mousesports først vant 16-12 på Cache, før Liquid seiret på både Nuke og Inferno. Heldigvis for Mousesports var det best av fem, og de greide å hente seg inn på overtid på Dust II, før de klinsjet seieren med å vinne på Mirage.

FaZe og NaVi var blant lagene som skuffet stort i konkurransen, noe som var ekstra kjipt for NaVi. De gikk fra å være finalist i Faceit Major til å tape nesten alle kampene sine i New York.

Hadde du trodd at Mousesports kom til å vinne?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content