Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

MSI 2023 Finalekamprapport: JDG v BLG

En gjentakelse av LPL-finalen så MSI 2023 avsluttet på en dramatisk måte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var en omkamp for tidene i det siste spillet i MSI 2023, da den stigende knyttneven til LPL, Bilibili Gaming, forsøkte å ta ned ligaens gyldne venstre hånd og nåværende mestere, JD Gaming, i en hevnserie for tittelen.

Spill 1 (JDG-seier)
JDG: Gragas; Nautilus; Jayce; Jinx; Rakan
BLG: Jax; Maokai; Syndra; Aphelios; Lulu

JDG startet serien sterkt og viste en ekstremt sterk laning-fase. BLG holdt seg til sin spillplan for å stable drager, men JDG var i stand til å utnytte banelederne sine for å bremse denne spillplanen til baronen gyte. BLG ble tvunget til å kjempe rundt Baron, og JDG tok seieren i et dominerende 25-minutters show, med Knight som ble dødløs.

Spill 2 (BLG-seier)
BLG: Gwen; Maokai; Jayce; Jinx; Rakan
JDG: Sion; Wukong; Annie; Xayah; Lulu

En snikende firemanns invasjon på nivå en sikret første blod for JDG, men Elk klarte å finne et drap til gjengjeld. BLG ble levende i midten av spillet og fant Ocean Dragon, som de konverterte til JDGs bot tier 1 og et drap på Knight. BLG tok baronen, men ble utslettet i tillegg til Elk, og det så ut som JDG kunne komme tilbake i spillet. På fant imidlertid et flott valg i midtbanen, og BLG løp rundt kartet, tok nivå 2 midt og hevdet Infernal Soul og en hemmer. Et flott retrettspill i toppfilen fanget JDG på vakt, og de ble aced, slik at BLG kunne lukke spillet og gjøre det til en serie.

League of Legends
Riot Games

Spill 3 (JDG-seier)
JDG: Sion; Sejuani; Jayce; Zeri; Rakan
BLG: Kennen; Kha'Zix; Annie; Vayne; Lulu

Publikum ble helt sinnssyke da Vayne ble innelåst for dette spillet, men dessverre lønnet det seg ikke for BLG. Og jeg må si, jeg ser hva de gikk etter, men Kog'maw ville ha passet bedre når det gjelder angrepsrekkevidde. Det var et tregere tidlig spill med mange nære samtaler for første blod, som til slutt gikk til Ruler. Fra da av var han og Knight ustoppelige, fant drap rundt kartet og bygde en 4k gullledning på 16 minutter. JDG spilte objektiv makro feilfritt og avsluttet spillet rent.

Spill 4 (JDG-seier)
BLG: Gnar; Vi; Sylas; Xayah; Rakan
JDG: Sion; Maokai; Jayce; Aphelios; Thresh

Nok et spill med dominans for JDG i laningfasen. Xun så ut til å dra BLG tilbake i spillet på den første dragen, men ble tvunget bort av Kanavi, som deretter klappet toppen og sikret første blod for 369. JDG fant målet og tre gratis drap rundt den andre dragen, og bygde en 3.5k gullledelse på 14 minutter. En selvsikker ridder gikk solo på Xun og Yagao i toppfilen og drepte dem begge, og sikret JDG baronen og MSI-trofeet.

JDG er dine MSI 2023-mestere, og setter League of Legends Esports-verdenen på varsel når de ser frem til å hevde neste LPL-splittelse, og potensielt være den første organisasjonen i spillets historie som fullfører Golden Road.

League of Legends
Riot Games

Relaterte teksterLoading next content