Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

MSI Raider GE67 HX 12U

Vi har tatt en titt på 17-tommers modellen, og nå er det på tide å rette oppmerksomheten mot 15.6-tommeren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jeg har faktisk allerede hatt luksusen av å sjekke ut en av MSIs Raider GE bærbare datamaskiner før, som en stund tilbake vurderte jeg GE77 HX-modellen. Men ettersom PC- og bærbare produsenter begynner å lene seg mot RTX 40-serien og 13th Gen Intel-komponenter, er det ingen bedre måte å avrunde den siste epoken med teknologi ved å ta en titt på en annen titan. Med det å være MSI Raider GE67 HX.

HQ
MSI Raider GE67 HX

For det første er denne bærbare datamaskinen egentlig ikke veldig forskjellig fra GE77 HX-modellen i det hele tatt. Faktisk er det bare i displayet at du ser noen meningsfulle endringer. Og selv dette er en ganske liten ting, da hovedfunksjonen som skiller disse datamaskinene fra hverandre er at GE77 HX bruker en 17-tommers skjerm, mens GE67 HX bruker en 15.6-tommers skjerm. Begge er fortsatt QHD og OLED, med en responstid på 0.2 ms, en maksimal oppdateringsfrekvens på 240Hz og et kontrastforhold på 1,000,000:1, noe som betyr at de er levende, responsive, klare og generelt sett utmerket for hva du måtte trenge dem til å gjøre. Når det er sagt, har jeg funnet ut at på GE67 HX, må du gjøre noen justeringer med lysstyrken og metningen og så videre når du får enheten ut av esken, da True Colour Technology og HDR ser ut til å være i konflikt med hverandre til tider og få bildet til å virke vasket og mangler detaljer. Det kan være vondt, men med litt fikling rundt kan dette fikses.

På spillfronten, for å sikre best mulig ytelse, slår den bærbare datamaskinen vanligvis av disse systemene, slik at du kan aktivere dem manuelt hvis du trenger dem. Hva dette betyr er at når det gjelder gameplay, hvor flytende bildefrekvenser og levende grafikk er konge, hopper GE67 HX ikke over et slag. Og 12th Gen i9-12900HX CPU matchet opp til RTX 3080 Ti GPU, og 32 GB RAM betyr alle at du kan kjøre de nyeste spillene på høyest mulig grafiske innstillinger, og fortsatt få solide bildefrekvenser, eller alternativt ved lavere grafiske standarder for bedre ytelse.

Apex Legends


 • Ultra: 112 fps

 • Minimum: 240 fps (capping på skjermens grense)

Dette er en annonse:

Deathloop


 • Ultra: 110 bilder per sekund

 • Minimum: 138 fps

Marvel's Spider-Man


 • Ultra: 80 bilder per sekund

 • Minimum: 101 fps

Returnal


 • Ultra: 110 bilder per sekund

 • Minimum: 144 fps

Evil Genius 2: Verdensherredømme


 • Ultra: 180 fps

 • Minimum: 240 fps (capping på skjermens grense)

Dette er en annonse:

Planet Coaster


 • Ultra: 87 fps

 • Minimum: 175 fps

Uncharted: Legacy of Thieves Collection


 • Ultra: 82 fps

 • Minimum: 97 fps

Selv om ytelsen generelt er veldig god, skal det sies at GE67 HX er en bærbar datamaskin som går veldig, veldig varmt, og dette betyr både at du får mye omgivelsesviftestøy når du spiller spill, men også at det har en tendens til å blø batteriet i et forsøk på å holde ting kjøligere. Mens 99.9 Whr-batteriet vil gjøre det det kan for å sikre at det alltid er en fin strømforsyning å leke med, anbefales det å ha en strømkilde i nærheten.

MSI Raider GE67 HX

Mens jeg også bemerket i min anmeldelse av GE77 HX at enheten ikke er spesielt subtil, med en massiv RGB-stang sportet over frontbasen og alle slags spillinnrykk og ventilasjoner som pryder chassiset, tror jeg at 15.6-tommers modellen passer bedre til denne designstilen, da det å ha et mindre formchassis betyr at det er mindre å trekke oppmerksomheten til. Selv om det er mindre masse på denne enheten, får du fortsatt mange porter og tilkoblingsmuligheter (det være seg USB, mikro-USB, 3,5 mm lydkontakt, SD-kortspor, HDMI, Thunderbolt og til og med en Ethernet-port), slik at den bærbare datamaskinen kan brukes på en rekke måter. Og når GE67 HX ikke kjører på grensen og viftestøyen er minimal, gir de innebygde høyttalerne på hver side av kroppen en flott lydprofil som er oppslukende og klar.

En ting som gjorde at jeg ønsket mer, var Wi-Fi-tilkoblingen, da jeg fant ut at den slet med å gi stabile og nøyaktige tilkoblinger, noe som viste seg å være et problem når jeg testet flerspillertitler som Apex Legends og Deathloop. Det er unødvendig å si at Ethernet-porten ser ut til å være en nødvendighet å bruke.

Men alt i alt er Raider GE67 HX en annen dyktig og kraftig bærbar PC fra MSIs portefølje. Det er ikke perfekt og har sine knekk, men for moderne spill vil dette mer enn være tilstrekkelig og tillate deg å oppleve de mest krevende og nåværende titlene på markedet. Er det bedre enn GE77 HX? Etter min mening, marginalt. Begge er flotte enheter, men jeg tror denne designen og stilen passer bedre til en mindre enhet der alt føles som det former og passer sammen i finere grad.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
MSI Raider GE67 HX 12U

MSI Raider GE67 HX 12U

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Ben Lyons

Vi har tatt en titt på 17-tommers modellen, og nå er det på tide å rette oppmerksomheten mot 15.6-tommeren.Loading next content