Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy

Mulig Super Meat Boy til 3DS

Kjøttgutten utforsker nye dimensjoner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En Nintendo 3DS-versjon av det krevende plattformspillet Super Meat Boy er muligens på vei. Dette kom frem under GDC-messen da utvikleren Team Meat forklarte at en 3DS-tittel fra dem slett ikke er unsannsynlig:

- Vi har utviklingsverktøyene for 3DS, og vi kommer til å lage noe for 3DS i fremtiden. Men om det blir Meat Boy eller ikke vet vi ikke, forklarer Tommy Refenes fra Team Meat.

Og han fortsetter:

- Hvis det føles riktig med en 3DS-Meat Boy, så lager vi en 3DS-Meat Boy. Hvis ikke lager vi noe annet, og prøver å sørge for at det blir dødsfett, avslutter Refenes.

Hvordan tror du Meat Boy ville tatt seg ut i 3d?

Super Meat Boy

Relaterte tekster

0
Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ventetiden er snart over for deg som har lengtet etter å gjøre verdens beste kjøttbit til farse i utfordrende plattformbrett. Team Meat har fortalt at spillet fra 2010...

2
Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det ekstremt vanskelige Super Meat Boy skal slippes til både Playstation 4 og PS Vita. Dette forteller Team Meat på sine hjemmesider hvor de skriver: Crazy right?! We...Loading next content