Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
MultiVersus

MultiVersus' spillerantall har falt med 99 % siden lanseringen på Steam

Det har bare gått syv måneder siden spillet ble ordentlig utgitt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

MultiVersus, kampspillet som tok verden med storm i fjor, har ikke hatt et konsekvent suksessnivå. Hypen rundt spillet har dødd ut og det nye innholdet i sesong 2 har ikke klart å tromme det opp igjen, noe som har ført til at mange har forlatt plattform-brawleren.

Dette har nylig blitt vist frem på Steam, hvor MultiVersus daglige toppspillertall falt under 1000, med bare 986 spillere som hoppet på spillet via Valves digitale markedsplass.

Det er likevel ikke bare undergang og dysterhet, da det er mulig at det fortsatt er små samfunn av MultiVersus-spillere på andre plattformer, men disse SteamDB-dataene viser absolutt et spill som sliter med å holde spillerne interessert.

Hvorvidt MultiVersus vil være i stand til å oppleve stor suksess igjen er vanskelig å si, men den siste tidens nedleggelser viser hvor vanskelig det kan være.

MultiVersus

Relaterte teksterLoading next content